gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Головному управлінні Держпраці в Харківській області обговорили стан охорони праці

21 вересня 2015

unnamedФахівці Головного управління Держпраці у Харківській області провели нараду з керівниками структурних підрозділів ДП «Завод «Радіореле» з питань дотримання норм трудового законодавства.

Під час наради обговорили питання виконання комплексної системи управління охороною праці на підприємстві, атестації робочих місць, проведення навчання та інструктажів з охорони праці. Також спеціалісти надали роз’яснення щодо змін в законодавстві про працю.

Надані роз’яснення, щодо завдань, які покладаються на відділ з питань гігієни праці. Обговорені питання порядку організації та проведення періодичних медичних оглядів працівників певних категорій. Висвітлені питання стосовно набуття чинності нової гігієнічної класифікації праці за показниками шкідливості та небезпечності факторів виробничого середовища, важкості та напруженості трудового процесу.1

 Під час наради оглянуто виробничі приміщення підприємства, проведено ознайомлення з технологічним процесом виробництва різних видів реле.

Довідка:

ДП «Завод «Радіореле» є найпотужнішим виробником комутаційної техніки на ринку України та країн СНД. Продукція підприємства дозволяє забезпечувати комутацію електричних ланцюгів постійного та змінного струму з напругою до 250 В і силою струму до 16А. За період своєї діяльності завод відновив та збільшив обсяги виробництва та реалізації таких видів реле як: РПА 16, РЕВ 14, РЕВ 15, РЕВ 16, РЕВ 17; освоїв випуск реле РЕН 34, яке раніше випускалось заводом ВАТ «Єреванський релейний завод», що ліквідовано.2