gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Красноармійську фахівці Держпраці провели консультації з громадськістю

17 вересня 2015

216 вересня 2015 року фахівці Головного управління Державної служи України з питань праці у Донецькій області взяли участь у заході «Під одним дахом», за участю спеціалістів Красноармійського міського центру зайнятості, представників соціальних служб та організацій Красноармійська, представник громадської організації «ДЦМ Добро».
Фахівці Держпраці розповіли про головні завдання управління – дотримання законодавства про працю, зайнятість населення, законодавства про загальнообовязкове державне соціальне страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, надання соціальних послуг та інших видів матеріального забезпечення з метою дотримання прав і гарантій застрахованих осіб.
Представник громадської організації «ДЦМ Добро», Красноармійського міського центра зайнятості спільно з Благодійним фондом «Горєніє» підтвердили, що організація безкоштовно надає юридичні послуги для вирішення гострих проблем та допомоги незахищеним верствам населення.

Подібні заходи проходять регулярно та мають на меті ознайомити громадськість про надання субсидій, грошової та матеріальної допомоги внутрішньо переміщеним особам, адресної допомоги, умови призначення пенсій за віком, за пільговим стажем, по інвалідності та з іншими нагальними питаннями. Обговорювалася діяльність міжнародних організацій у Донецькій області, що співпрацюють з громадськими та волонтерськими організаціями.

Нагадуємо, Головне управління Держпраці знаходиться за адресою: м.Красноармійськ, вул.Дніпропетровська, 11(приміщення підприємства «Вода Донбасу»).