gov.ua Державні сайти України
Пошук

Привітання з Днем автомобіліста і дорожника

28 жовтня 2017

Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем автомобіліста та дорожника!

Економічний і соціальний розвиток держави неможливо уявити без належного функціонування автомобільної та дорожньої галузей. Щодня українські автомобілісти забезпечують стабільну роботу кожного з напрямів народного господарства.

Це свято не просто автолюбителів, а справжніх професіоналів, які відповідають за будівництво та ремонт доріг, перевезення, безпеку дорожнього руху та пасажирів.

Дорога вимагає від водія автомобіля постійної напруженості, концентрації уваги, бо незначна помилка може обернутися трагічними наслідками. День автомобіліста вкотре дає нам привід замислитися над проблемою дорожньо-транспортних пригод, які ледь не щодня трапляються через порушення правил дорожнього руху.

Лише за 9 місяців 2017 року Державною службою України з питань праці зареєстровано 153 нещасних випадки, пов’язані з виробництвом, які трапилися внаслідок дорожньо-транспортних пригод. Під час  цих випадків травмовано 241 особу, у тому числі зі смертельним наслідком – 77 осіб.

Саме тому насамперед  хочу звернути увагу автомобілістів та дорожників на дотримання правил безпеки під час виконання професійних обов’язків та побажати Вам безаварійної роботи! Завжди легкої дороги та водійської вдачі, зеленого світла на автошляхах та особистих життєвих дорогах! Прихильності долі, миру й злагоди, достатку, нових досягнень в ім’я процвітання України!

Сідаючи за кермо, пам’ятайте – вдома на вас чекають рідні люди!

З повагою

Голова Держпраці

Роман Чернега