gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Хмельниччині обговорили стан охорони праці у навчальних закладах

09 вересня 2015

navchФахівці Управління Держпраці у Хмельницькій області провели нараду з керівниками навчальних закладів щодо профілактики виробничого травматизму та поліпшення стану охорони праці під час проведення навчально-виховного процесу.

 Під час заходу роз’яснено вимоги безпеки при виконанні ремонтно-будівельних робіт інструментами і пристроями під час використання електричного та газового обладнання. Також у ході наради звернули увагу на перелік документів з охорони праці, який повинний бути в навчальному закладі. Наголошено на дотримані вимог охорони праці, виробничої санітарії, пожежної безпеки під час експлуатації виробничого і енергетичного обладнання, машин і механізмів, проведенні первинних інструктажів з охорони праці на робочому місці з працівниками навчального закладу.DSCN7391

 Спеціалісти Управління наголосили на вимогах безпеки під час проведення навчально-виховного процесу у кабінетах фізики, хімії, біології, інформатики та виробничих майстернях технічної праці. Також під час роботи на навчально-дослідних дільницях, проведені екскурсій, занять з фізичної культури у залі та на спортивному майданчику.