gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Чернігівщині провели перевірки дотримання вимог безпеки на будівельно-монтажних дільницях ПАТ «Чернігівгаз»

08 вересня 2015

IMG_0718На прохання керівництва ПАТ «Чернігівгаз» фахівці Управління Держпраці у Чернігівській області взяли участь у перевірках структурних підрозділів підприємства, що займаються будівництвом систем газопостачання.

 Під час перевірок основну увагу було звернуто на умови зберігання та транспортування кисневих та ацетиленових балонів, забезпечення працівників засобами індивідуального захисту, проведення перевірки знань і інструктажів з охорони праці, в тому числі, повторних і позачергових інструктажів.

 За результатами перевірок представники Управління надали спеціалістам ПАТ «Чернігівгаз» консультації та роз’яснення щодо додержання вимог нормативних актів з охорони праці та промислової безпеки, зокрема, під час організації виконання робіт підвищеної небезпеки.

Довідка

«Чернігівгаз» – це потужний багатогалузевий газотранспортний експлуатаційний комплекс, до складу якого входять 9 управлінь та 11 районів з газопостачання та газифікації, Менська ГНС, Прилуцька ГНС, АГНКС м. Чернігів та головне підприємство.