gov.ua Державні сайти України
Пошук

Використання балонів зрідженого газу у побуті пояснили у Головному управлінні Держпраці на Дніпропетровщині

08 вересня 2015

985792_1Фахівці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області на спільній нараді з представники ТОВ «Дніпрорегіонгаз» обговорили дотримання вимог безпеки під час використання балонів зрідженого газу в побуті, закладах громадського харчування та місцях масового скупчення людей.

Під час наради акцентували на своєчасності та якості ведення технічного обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання,що застосовується населенням, відповідно посилений контроль за даними процесами.

Також зазначалось на посиленні контролю за опосвідченням та наповненням балонів на газонаповнювальному пункті Криворізької служби скрапленого газу.

Учасники зустрічі обговорили необхідність проведення додаткових інструктажів абонентам, які використовують зріджений вуглеводневий газ в побуті, щодо заборони наповнення балонів на автомобільних газозаправних станціях і пунктах.

Фахівці управління Держпраці рекомендували керівництву ТОВ «Дніпрорегіонгаз» довести до відома працівникам автомобільної газозаправної станції і газонаповнювального пункту про обставини випадків реалізації з порушенням вимог норативно-правових актів та провести позапланові інструктажі з питань охорони праці.