gov.ua Державні сайти України
Пошук

Привітання до Дня шахтаря

27 серпня 2017

Шановні шахтарі!

Вітаю вас з професійним святом – Днем шахтаря!

Самовідданість і сила духу, відповідальність та мужність – основа славних шахтарських традицій, які для кожного з нас є взірцем і прикладом для наслідування. Адже саме шахтарів ми шануємо не тільки за професіоналізм, а й за героїзм, який вони щоденно виявляють підіймаючи на-гора «чорне золото».

Дорогі шахтарі, ви своєю працею сприяєте невпинному зростанню національної економіки, зміцненню енергетичної незалежності нашої держави, і за це вам слова великої подяки! Саме на вас ми покладаємо надії розвитку сучасної  вугільно-енергетичної  галузі, яка є пріоритетом для досягнення наших стратегічних цілей.

Об’єднавши зусилля і ресурси, ми зробимо все можливе, аби відродити престиж шахтарської професії та вивести надважливу вугільну  промисловість на шлях сталого розвитку, разом з тим гарантувати нашим шахтарям гідний соціальний захист та безпеку праці.

Бажаю вам міцного здоров’я, терпіння, благополуччя, добра і щастя вашим родинам. Нехай кожен день надихає на нові звершення в ім’я єдиної і неподільної України!

З повагою

Голова Держпраці

Роман Чернега