gov.ua Державні сайти України
Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту Закону України „Про внесення зміни до статті 3 Закону України „Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції” щодо вдосконалення здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю”

24 липня 2017

Проект Закону України „Про внесення зміни до статті 3 Закону України „Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції” щодо вдосконалення здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю” розроблено на виконання вимог конвенцій Міжнародної організації праці № 81 1947 року про інспекцію праці у промисловості і торгівлі та № 129 1969 року про інспекцію праці у сільському господарстві.

Пропозиції та зауваження до зазначеного проекту закону приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за адресою:

Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail: dsp@dsp.gov.ua; факс/тел.: (044) 289-55-24.

Проект акта оприлюднений шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Держпраці: www.dsp.gov.ua (розділ „Діяльність” → підрозділ „Регуляторна діяльність”).

Проект закону

Порівняльна таблиця 

Пояснювальна записка

М-тест 

АРВ