gov.ua Державні сайти України
Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту наказу Міністерства соціальної політики України „Про затвердження Вимог щодо безпеки та захисту здоров’я працівників під час роботи з екранними пристроями”

04 липня 2017

Проект наказу Міністерства соціальної політики України „Про затвердження мінімальних Вимог до безпеки та захисту здоров’я працівників під час роботи з екранними пристроями” (далі – проект наказу) розроблено Держпраці на виконання схваленого Урядом відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 17.07.2015 № 745-р плану імплементації деяких актів законодавства ЄС в національне законодавство, в тому числі й положень про мінімальні вимоги безпеки та здоров’я при роботі з екранними пристроями.

Метою розроблення проекту акта є імплементація положень Директиви Ради 90/270/ЄЕС від 29 червня 1990 року про мінімальні вимоги безпеки та здоров’я при роботі з екранними пристроями (п’ята рамкова Директива в значенні частини 1 статті 16 Директиви 89/391/ЄЕС).

Досягнення мети передбачається шляхом затвердження Вимог щодо безпеки та захисту здоров’я працівників під час роботи з екранними пристроями та фактичної реалізації положень цього нормативно-правового акта.

Пропозиції та зауваження до зазначеного проекту наказу приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за наступною адресою:

Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail:dsp@dsp.gov.ua; факс/тел.: (044) 289-41-52.

Проект наказу оприлюднений шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Держпраці: www. dsp.gov.ua (розділ „Діяльність” → підрозділ „Регуляторна діяльність”).

Наказ

Пояснювальна записка 

Вимоги 

АРВ