gov.ua Державні сайти України
Пошук

Одеська область: безпека експлуатації атракціонної техніки – пріоритетне питання у літній сезон

29 травня 2017

Семінар за участю фахівців Головного управління Держпраці в Одеській області на тему «Будова і експлуатація атракціонної техніки» організовано для керівників відділів, операторів атракціонного комплексу ТОВ «Чарівний світ 10», ФОП «Переверзев Г. О.», «Яндович О. К.», «Соколова В. Р.», «Коваль О. О.», «Бубнов С. В.» та інших.

Спеціаліст Головного управління Держпраці в Одеській області Василь Ясінський роз’яснив присутнім вимоги Закону України «Про охорону праці», обов’язок роботодавця створити на кожному робочому місці умови праці згідно з вимогами нормативно-правових актів, а також забезпечити додержання прав працівників щодо охорони праці.

Учасники семінару обговорили також питання організації проведення інструктажів, навчань, перевірки знань правил і норм з охорони праці та вимоги до оформлення відповідної документації. Василь Ясінський, наголошуючи на небезпеці, пов’язаній з експлуатацією атракціонів, нагадав присутнім про дотримання вимог до монтажу, реконструкції та ремонту, експлуатації атракціонів, щоб запобігти травмуванню відпочивальників та персоналу.

Фото: атракціон “колесо” джерело google.com.ua