gov.ua Державні сайти України
Пошук

Дніпропетровська область: фахівці ГУ Держпраці відвідали ПрАТ «Дніпропетровський маслоекстракційний завод»

04 травня 2017

Посадовці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області відвідали ПрАТ з іноземними інвестиціями «Дніпропетровський маслоекстракційний завод» на запрошення керівництва підприємства.

Участь у робочій зустрічі взяли також працівники обласної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань, члени обласної організації профспілки працівників харчової та переробної промисловості.

Присутніх ознайомили зі станом травматизму та системою безпеки, що впроваджена у виробничих підрозділах компанії Bunge Limited в Європі та Україні, в тому числі на Дніпропетровському маслоекстракційному заводі. Представники компанії зазначили, що на підприємстві приділяється належна увага підвищенню рівня культури безпеки праці, виявленню та усуненню потенційно небезпечних впливів. Така робота дає позитивний результат: на Дніпропетровському маслоекстракційному заводі протягом 2000 днів не сталося жодного випадку травматизму.

Підприємство названо переможцем обласного конкурсу «Кращий роботодавець року» серед підприємств харчової та переробної промисловості.

Начальник відділу нагляду у хімічній промисловості Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області Захар Мацук відзначив роботу підприємства, яке функціонує за європейськими стандартами і демонструє високий рівень безпеки праці.