gov.ua Державні сайти України
Пошук

Голова Держпраці представив керівника Управління на Чернігівщині

07 серпня 2015

Чернигов_15 серпня Голова Держпраці Роман Чернега  відвідав з робочим візитом Чернігівську область. Метою візиту було представлення начальника Управління Держпраці  в Чернігівській області Сергія Дорошенка, спілкування з колективом, зустріч з Головою обласної державної адміністрації Валерієм Кулічем, поїздка на стратегічні підприємства області.

Під час представлення Роман Чернега зазначив, що основним завданням Державної служби України з питань праці є попередження виробничого травматизму та захист трудових прав працівників. Також Голова Держпраці підкреслив, що створення нової структури проводиться в напряму гармонізації з вимогами конвенцій МОП, законодавства Євросоюзу, що дасть можливість вивести діяльність Служби на новий, вищий рівень ефективності.

Голова Держпраці підкреслив: «Ми даємо сигнал, що зменшуємо кількість органів, даємо полегшення бізнесу, щоб він не ходив по трьох органах, а прийшов до одного державного службовця і там йому все по полицях розклали, але ми в той же час маємо доносити інформацію: якщо ви недобросовісно відноситесь, якщо вам байдуже на своїх працівників, ви поспішаєте за прибутком – треба розуміти і відповідальність, яку ви берете на себе».Чернигов-3

Перебуваючи з робочим візитом в Чернігові, Голова Державної Служби України з питань праці також відвідав Чернігівський експертно-технічний центр Держпраці України, ПАТ «Чернігівобленерго», ПАТ «САН ІнБев Україна», а також поспілкувався з працівниками Управління та обговорив головні напрямки подальшої діяльності.