gov.ua Державні сайти України
Пошук

Привітання до Дня незалежності України

23 серпня 2017

Дорогі українці!

Вітаю вас з Днем незалежності України! Це свято сповнює гордістю серце кожного українця за величне минуле нашого народу, який, століттями виборюючи незалежність, навіки зажив слави і поваги у світі.

Ми маємо памʼятати, якою ціною наші пращури здобули право жити в незалежній суверенній державі, не забувати уроки історії і культивувати в собі дух свободи, що ніколи не дасть приспати совість і гідність.

Нинішнє покоління так само зазнає тяжких випробувань у боротьбі за незалежність України. Знову Вітчизна покликала до самопожертви – захистити територіальну цілісність і непорушність кордонів. Ми пишаємося українськими воїнами, які є прикладом мужності і патріотизму!

Попереду – розвʼязання складних стратегічних завдань, щоб збудувати політично й економічно могутню державу, самодостатню, де в центрі уваги − права і свободи громадянина, гармонійний розвиток особистості.

Без сумніву, майбутнє України, її незалежність в надійних руках, адже українці, свято шануючи культурне надбання, відстоюючи історичну памʼять, формують сьогодні нове мислення і цінності демократичного європейського суспільства.

Слава Україні!

З повагою

Голова Держпраці

Роман Чернега